Inscripcions

Estimat triatleta,

NO voliem que arribés aquest dia de cap de les maneres… però la realitat del COVID-19 a dia d’avui es segueix imposant.
I la realitat és que a dia d’avui i després d’estar al damunt de com evoluciona la pandèmia, estant informants constantment de les mesures que s’imposen a cada moment, i tenint en compte que encara a dia d’avui seguim amb els mateixos protocols de seguretat a nivell de federació, no tenim més remei que segui aplaçant la tant esperada X EDICIÓ fins a l’any que vé, i que celebrarem el 24 d’abril de 2022.
Entenem que aquest any ens serà impossible dur a terme el Triatló Terres de l’Ebre tal i com l’entenem nosaltres, tant a nivell esportiu, com social, el nostre triatló com molts de vosaltres ja sabeu és quelcom més que la pura cursa i la pura competició.
Us volem donar un triatló en tota regla, amb garanties de seguretat per a tots, però també volem una sortida com us mereixeu, un avituallament final ben generós i que us pugueu esplaiar com sempre, volem gent animant, volem a tot el poble volcat, volem moltes abraçades… i tot això aquest any lamentablement no seria possible.
Com que no volem discriminar cap dels inscrits des de l’inici, seguirem aplicant els mateixos criteris que vàrem aplicar amb la primera mesura d’aplaçament, tal i com segueix:
1. La inscripció es trasllada automàticament a la nova data de l’any vinent.
2. En cas de no acceptar el trasllat de la inscripció, podeu sol·licitar la devolució de l’import de la inscripció, que serà com procedeix:
– Si no vau contractar assegurança de cancel·lació, es reemborsarà el 80% de la valor de la inscripció.
– Si vau contractar l’assegurança de cancel·lació, es reemborsarà el 100% de la valor de la inscripció.
En aquest cas teniu de termini FINS AL26 DE FEBRER PER DEMANAR LA DEVOLUCIÓ. No s’atendran peticions al respecte passada aquesta data.
En conseqüència tots els inscrits que no hagin sol·licitat la segona opció amb el plaç establert, es traslladen AUTOMÀTICAMENT AL 2022.
Esperem veure’ns tots plegat l’any vinent amb més força i energia que mai!
Salut i ànims a totes i a tots!

 


Per inscriure’s visita el següent enllaç:  Inscriure’s